14 Mart 2016 Pazartesi


Arkadaşlar basit bir denklem var. Terör ve Teröristin amacı kaos yaratmaktır. Kaostan ve korkudan beslenirler. Bunu bilmeyenimiz yok öyle değil mi?

PKK
IŞİD
El Kaide
Türk Hizbullahı v.s

Bunlar Terörist yapılar mıdır? Evet... Bu terör örgütlerinden ne beklersin? Merhamet göstermelerini mi? Mertçe dövüşmelerini mi? Hayır. Olabilecek en aşağılık yöntemlere başvururlar ki sen ürkesin ve dengesiz kalasın. YANİ TERÖRİSTİN İŞİ TERÖR ÜRETMEKTİR. ADAMIN VARLIK SEBEBİ BU. (Büyük harflerle yazıyorum, belki daha iyi anlaşılır.)

Terörü ve teröristi kınayarak "saf" tutulan ve bu şekilde olayların son bulacağını sanan bir garip salaklıktan muzdaribiz.

Bana biriniz açıklasın. Deprem olduğunda "Fay hattı sorumludur, Fay hattını esefle kınıyorum" diyen birini gördünüz mü? Yoksa sorun depreme dayanıksız inşa edilen binalar mıdır?

Sel etrafı götürdüğünde, "Haddini ve bendini aşan suyu şiddetle kınıyorum" diyenleri duydunuz mu? Yoksa sorun dere yatağına gelişigüzel dikilen apartmanlar mıdır?

Rakibinin yumruğuyla nakavt olan adama antrenörü; "Oğlum adam yumruk atıyor, nakavt olman çok normal." mi der? Yoksa "Sağına yeterince dikkat etseydin o yumruğu yemezdin" mi???

Yıldırım, paratoneri olmayan bir yere düşüp can aldığında yıldırıma koro halinde küfredenleri görür müsünüz? "Allah belanı versin Zeus?!?!?"

Ulan elbette. ELBETTE, senin koruman gereken en önemli yerlerden birisinde, başkentinin göbeğinde kilolarca bomba patladığında ELBETTE; "Yahu burada nasıl bir ihmal var? Bu patlayan kaçıncı bomba? N'oluyoruz?" diyeceğiz. Yahu be adam, aklını mı kaçırdın, herhalde bunu soracağız. Bundan daha normal ne olabilir?

Ne dememizi bekliyorsunuz? "PKK/IŞİD kahrolsun. Yine alçaklık, g.tlük yaptılar. Allah belalarını versin." Bu mu???? Bu mu bizi düze çıkaracak olan? Terör lanetlendikçe ve kınandıkça mı bitiyor? Kesin bilgi mi, yayalım mı???

Kalp krizi geçirdiğinde, "krizin" kendisi mi suçludur, yoksa kalp hastası olmana rağmen yediğin yağlı kızartmalar mı?

Efendiler, aklınızı kullanmaya ne dersiniz? Kafa dediğimiz yerde bulunuyor. Deneyin, pişman olmazsınız ya!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder